Sådan køber du kryptovaluta i Danmark: Coinbase og Binance

Der er mange måder at købe kryptovalutaer på i Danmark. Hvis du ønsker at investere i Bitcoin, Litecoin, Ethereum eller andre populære kryptovalutaer, der handles på markedet, er der to børser, der gør det muligt for dig at gøre det. Den første er Coinbase og den anden er Binance. I dette blogindlæg vil jeg forklare, hvordan du registrerer dig på disse hjemmesider og køber dine helt egne kryptomønter!

Først og fremmest, hvis du ikke er i Danmark, men ønsker at købe kryptovaluta med danske kroner, er der en måde at gøre det på. Du kan bruge en børsmægler som LocalBitcoins og finde nogen, der tilbyder handel med danske kroner eller danske kreditkort på hjemmesiden.

Trin for trin: Sådan køber du kryptovaluta i Danmark

Det er herldigvis nemt at købe kryptovaluta i Danmark. Du skal starte med at finde en børs hvor du vil handle på. Nogle af de største er Coinbase og Binance. Det er kæmpe virksomheder, som du kan stole på. Coinbase er en børsnoteret virksomhed, så den er der intet risikabelt ved at bruge.

Det første du skal gøre er, at gå ind på Coinbase hjemmeside eller Binance hjemmeside. Den måde du sætter din bruger op på, er identisk på begge to.

Coinbase hjemmeside (For nybegyndere)

Binance hjemmeside (For eksperter)

Klik på “Get Started” oppe i højre hjørne og indtast dine oplysninger. Når du har gjort det, får du en e-mail hvis du skal bekræfte, at du har indtastet korrekt. Du skal også give dem dit telefonnummer. Det er deres 2-faktor authentication som er vigtig for at have et højt sikkerhedsniveau. Hver gang du logger ind fremover skal du bekræfte via telefon. Du har også mulighed for at sætte en authenticator op, hvis du ønsker dette.

Nu er det tid til, at du skal verificere din konto. Det gør du ved at følge deres opsætningsguide. Her skal du blandt andet uploade et billede af dit ID (Kørekort eller Pas) og tage et billede af dig selv med din telefon eller webcam. Når du har gjort dette, har du ubegrænset adgang til handel med kryptovaluta.

Hvilke betalingsmetoder tilbyder de hos Coinbase og Binance?

Hos Coinbase kan du købe kryptovaluta via dit VISA eller MasterCard. Det fungerer sådan, at du først køber en normal valuta – fx. Euro, Dollar eller Danske Kroner. Når du har købt dem vil de stå på din konto, og du kan med din valuta nu købe forskellige kryptovaluta. Vores nuværende anbefaling er, at du køber Etherium eller Chainlink.

Her kan du se et uddrag af Krypto Karls assets: