Hvad er Ripple: Alt du behøver at vide om kryptovalutaen

Ripple er en kryptovaluta, der støt og roligt er steget i graderne, og den er nu den tredje mest værdifulde digitale valuta i omløb. Ripple muliggør hurtige transaktioner mellem forskellige valutaer. Den giver også mulighed for øjeblikkelige overførsler af enhver størrelse med meget lave gebyrer. Her er nogle flere fakta, som du bør vide om Ripple:

1) Ripple blev udviklet af OpenCoin Inc. som senere blev en del af virksomheden Ripple Labs Inc. Virksomheden har indtil videre rejst 93 millioner dollars i finansiering, bl.a. fra Google Ventures og Andreessen Horowitz .

2) I modsætning til Bitcoin bruger Ripple ikke miners til at bekræfte transaktioner; i stedet bruger det en konsensusproces, som kræver, at kun én betroet knude på netværket bekræfter enhver transaktion som gyldig, før den accepteres.

Du kan købe Ripple her:

Coinbase hjemmeside (For nybegyndere)

Binance hjemmeside (For eksperter)

Hvor køber man Ripple?

Et godt sted at købe ripple er på en af de kryptovalutabørser vi anbefaler hos Krypto Karl. Det er Coinbase og Binance. På begge sider kan du hurtigt tilmelde dig og komme i gang.

Hvad er det specielle med Ripple?

Ripple afskiller sig fra andre kryptovalutaer med, at den ikke kan mines. Da Ripple blev lanceret blev alle coins tilgængelige med det samme. Den er derfor centralisereet, hvilket har fået mange banker og finansielle institutter til at støtte den.

Du kan købe Ripple her:

Coinbase hjemmeside (For nybegyndere)

Binance hjemmeside (For eksperter)

Skal man investere i Ripple?

Det er et spørgsmål, som du selv skal besvare, da alle har deres egen unikke situation. Jeg anbefaler, at du kun investerer penge i kryptovaluta, som kan tabes, såsom Ripple, hvis dit mål er langsigtet vækst i værdien af din investering. Ripple er ikke en del af Krypto Karls egen portfolie.