Etherium – Sådan kommer du i gang med at købe

Etherium er en kryptovaluta, der har eksisteret siden 2015. Den blev skabt af Vitalik Buterin, som er en af medstifterne af Bitcoin. Etherium kan bruges som en valuta til at købe og sælge varer eller tjenester med folk i andre lande uden at bruge traditionelle pengevekslingskurser. I 2017 steg prisen på Etherium fra 0,314 USD pr. mønt til over 1000 USD pr. mønt! I dag er Etherium mere end 3.000 USD værd.

Markedet for kryptovalutaer er stadig ureguleret, hvilket betyder, at du kan købe og sælge uden at være registreret, men husk, at der er risici. Fordelen ved dette er, at alle med en internetforbindelse har potentiale til at blive en erhvervsdrivende på dette marked! Læs videre, og find ud af hvor du kan købe Etherium!

Du kan købe Etherium her:

Coinbase hjemmeside (For nybegyndere)

Binance hjemmeside (For eksperter)

Hvor kan man købe Etherium?

Coinbase er et af de mest populære websteder, du kan bruge til at købe Etherium.

Det er en hjemmeside, hvor du kan købe alle de forskellige slags coins. De mest populære derinde er Bitcoin og Etherium.

Coinbase er en børsnoteret virksomhed, så du skal ikke være bange for at bruge dem. De er baseret i San Francisco, Californien og har over 20 millioner brugere! Du skal bruge en e-mailadresse for at tilmelde dig på dette websted, så jeg anbefaler at bruger en Gmail eller lignende da sikkerheden er høj. For at foretage et køb hos Coinbase kræver det, at du linker både dit bank og betalingskort. Det tager max et par dage, og så er du klar til at handle.

Du kan også købe Etherium direkte på Binance. Det er en af verdens største kryptobørser. Det kræver ikke verifikation af din bruger hvis du skal købe for under 200 EUR.

Du kan købe Etherium her:

Coinbase hjemmeside (For nybegyndere)

Binance hjemmeside (For eksperter)

Hvilke alternativer er der til Etherium?

Bitcoin er den mest velkendte og populære kryptovaluta. Den handles til en enorm høj pris, og er derfor ikke længere et godt valg. Du kan kigge på Orchid eller Chainlink som begge er coins der har meget til fælles med Etherium. Krypto Karl har begge dele i sin egen portefølje af coins.

Et andet godt alternativ er Dash. Det er en sammentrækning af “Digital” og “Cash” som danner Dash. Dash er en af de sikreste coins på markedet. Dash brander sig ved at være et godt alternativ til almindelig hverdags betalingsmetoder.