Dogecoin – Sådan køber du denne kryptovaluta

Så du ønsker at købe Dogecoin? Du er på det rigtige sted! I dette blogindlæg vil vi undersøge, hvad Dogecoin er, og hvordan man køber det. Vi vil også tale om kryptovaluta generelt, så når du er færdig med at læse, har du en god forståelse af, hvorfor folk går ind i kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum.

Du kan købe Dogecoin her:

Coinbase hjemmeside (For nybegyndere)

Binance hjemmeside (For eksperter)

Jeg vil vædde med, at du aldrig har hørt om dogecoin før nu – men bare rolig; jeg er her for at forklare alt om det. Denne artikel vil dække følgende emner:

  • Hvad er dogecoin
  • Hvordan køber mandogecoin
  • Hvad skal jeg huske inden jeg køber dogecoin?

Hvad er dogecoin?

Dogecoin er en digital valuta som er opkaldt efter en internet meme. Det er den første kryptocoin der er baseret på et internetfænomen. Den blev introduceret i 2013 og i 2014 var de fleste coins blevet minet. De bliver minet sammen med Litecoin. Dogecoin blev skabt af tidligere IBM ansat Billy Markus som ville skabe sin egen kryptovaluta. Den har fået stor presseomtale, da den både er gået viralt utallige gange på Reddit og samtidig har sponsoreret flere store events.

I april 2021 steg Dogecoin flere tusinde procent, og mange der for sjov købte coins blev millionære.

Hvordan køber man Dogecoin?

Der er flere steder, hvor du kan købe DogeCoin. Den nemmeste måde er nok at bruge Coinbase eller Binance – websteder, som giver mulighed for hurtige kryptovalutaudvekslinger med kreditkortbetalinger. Det er også muligt at veksle andre mønter til DogeCoins.

Både Coinbase og Binance er meget store virksomheder som du kan stole på.

Du kan købe Dogecoin her:

Coinbase hjemmeside (For nybegyndere)

Binance hjemmeside (For eksperter)

Husk på dette inden du køber Dogecoin

Dogecoin blev oprettet som en joke – en memecoin som på magisk vis gik viralt og flere har tjent rigtig mange penge på den. Hele historien med Dogecoin minder om da GME (Gamestop) aktien steg flere tusinde procent – og senere er faldet drastisk. Invester med omtanke, og overvej i stedet de sikre coins som Bitcoin og Etherium.